La Kunnskaps- og Næringsparken Senja være ditt naturlige møtested i Midt-Troms

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettsideadresse er: https://knpsenja.no.
Kontakt e-postadresse er: post@ssmt.no

Cookies (informasjonskapsler)

På vårt nettsted bruker vi informasjonskapsler for å analysere hvordan brukerne interagerer med nettstedet. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå brukermønstre, identifisere forbedringsområder, og sørge for at nettstedet fungerer optimalt for våre besøkende.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker et nettsted. De brukes ofte for at nettsteder skal fungere mer effektivt, samt til å gi informasjon til eierne av nettstedet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler primært til å samle inn anonyme data om antall besøkende på nettstedet og hvilke sider som blir besøkt. Dette hjelper oss med å forbedre brukeropplevelsen. Informasjonen som samles inn er aggregert og anonym, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Hvordan administrere informasjonskapsler?

De fleste nettlesere er satt opp til automatisk å akseptere informasjonskapsler. Men du kan endre innstillingene for å blokkere informasjonskapsler eller varsle deg når informasjonskapsler blir sendt til enheten din. Sjekk «hjelp» eller «innstillinger» i nettleseren din for mer informasjon. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan det påvirke funksjonaliteten på vårt nettsted.

Samtykke

Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler som beskrevet i denne erklæringen.